RSS
Wecome to my Blog, enjoy reading :)

diumenge, 21 de novembre del 2010

Treballar els volcans a infantil


Què és un volcà?

És un punt de la superfície terrestre que pot trobar-se en els continents o en el fons dels oceans per on són expulsats a l'exterior el magma, els gasos i els líquids de l'interior de la terra a elevades temperatures.

Per què hi ha volcans?

L'escorça terrestre esta formada per plaques tectòniques que es mouen. Les zones ubicades en els vores de les plaques són més susceptibles als moviments geològics. Des del centre de la Terra, el magma es fa camí cap a la corfa. Si arriba la superfície, es transforma en un volcà.

Recursos per treballar els volcans a classe:


-Nivell: últim curs d'infantil i primària.
-Contingut: Esta pàgina conté la llegenda de dos enamorats que a causa de la tristesa és van convertir en dos muntanyes que expulsen foc com a signe de la flama de l'amor etern.


-Nivell: pot anar dirigit a xiquets de 5 anys i primària. La informació està dirigida a xiquets i no té paraules molt complicades.
-Contingut: En esta pàgina trobem un fullet que explica molt bé que és un volcà, per què es produïxen, conseqüències d'ells, curiositats, etc.

http://www.juntadeandalucia.es/averroes/~cepco3/escuelatic2.0/MATERIAL/FLASH/Conocimiento%20del%20Medio/Los%20Volcanes.swf

- Nivell: Primària, la mestra d'infantil pot utilitzar el suport visual i adaptar a un vocabulari més per a infantil la informació.

-En esta pàgina de la Junta d'Andalusia trobem un contingut flax sobre els volcans. És una espècie de power point que dóna informació senzilla sobre este fenomen natural.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Mayte! Ací et deixe un altre enllaç per a treballar els volcans amb els xiquets. Espere que t'agrade! Adeu!

Anònim ha dit...

Aix... se m'habia oblidat copiar l'enllaç!xD Ara sí: http://www.educarchile.cl/Portal.Base/Web/VerContenido.aspx?GUID=a5240e02-d936-4386-9fc9-6374f793bb34&ID=185671

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2009 Recursos per a Infantil Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Ezwpthemes